Log in
/_images_upload/_tn_ac78d58e9a2ab824.jpg
Op zoek naar een job?

Ontdek onze aanbiedingen

jobs

/_images_upload/_tn_bf0014bbeea2a74a.jpg
Wil je je registreren

Stuur ons jouw cv toe, en beheer jouw aanbiedingen online.

sollicitatie

/_images_upload/_tn_252fc20a8bc5b192.jpg
Vragen?

We staan beschikbaar voor elke vraag.

contact

Uitgebreid zoeken

Klanten

ITronic is een gekende speler op vlak van Consulting, maar ook veel meer. Het aantrekken van de juiste medewerkers blijft voor onze klanten vaak cruciaal om door te groeien. Via gespecialiseerde divisies, tools en processen hebben wij een grondige aanpak ontwikkeld om kwalitatief en efficiënt de juiste kandidaat te selecteren op maat van elke vraag.

Uitgebreide personeelsoplossingen

We doen er alles aan zodat jij je business targets beter, sneller en kostenefficiënter kan realiseren. We bieden een volledig gamma van personeelsoplossingen en leveringsmodellen dat ervoor zorgt dat jij de mensen, vaardigheden en competenties in huis krijgt die je nodig hebt.

  • Tijdelijk personeel: hooggekwalificeerde teams of individuele IT-professionals voor tijdelijke ondersteuning 
  • Vaste contracten: permanente aanwervingen om de initiatieven van onze klanten te stimuleren 
  • Managed IT-services: gemanagede teams van applicatie- en infrastructuurspecialisten om IT-workflows te ontwerpen of te verbeteren, bedrijfskennis centraal te beheren, resources te optimaliseren en meetbare resultaten te behalen 
  • Project services: management van afzonderlijke IT-projecten en -programma's 
  • Outsourced services: eigendom en optimalisatie van IT-functiesOns processen

De strijd om IT-talent van hoog niveau is fel. Het doornemen van irrelevante cv's is frustrerend. Terwijl u iemand nodig hebt die aan de slag kan ... het liefst gisteren al. Wij helpen klanten bij het vinden van gekwalificeerde IT-professionals ... Wij weten dat het vinden van talent met kwaliteit voor u de hoogste prioriteit heeft, daarom ontwikkelden wij een verfijnd proces om ervoor te zorgen dat we altijd kunnen leveren. Ons Staffing Quality Process® is een duidelijk omschreven beproefde aanpak voor het inhuren van top IT-talent.


Marktanalyse

Kennis is een krachtig concurrentievoordeel. Kennis van uw lokale IT-arbeidsmarkt geeft u, en uw HR- en inkoopteams, een realistisch en nauwkeurig beeld van vraag en aanbod en de salarisverwachtingen van hooggeschoold talent in uw regio.

Waarom is dit zo belangrijk?

Met de huidige lage werkloosheid binnen de IT kan marktinzicht helpen vaststellen wie het best presteren, waar je ze kunt vinden en wat ervoor nodig is om hen aan te trekken. Onze accountmanagers bouwen inzicht op uit lokale marktanalyses en jaarlijkse klant- en consultantonderzoeken en door actief werkzaam te zijn in het veld en deel te nemen aan lokale gebruikersgroepen. En als de aantallen aangeven dat u het zoekgebied moet vergroten, kunnen we de zoekactie snel uitbreiden via onze 100 locaties over de hele wereld.


Kennis Van De Klant

Het vinden van de juiste persoon begint met het leren kennen van u, uw bedrijf, uw IT-initiatieven, uw bedrijfscultuur. Als we de succesfactoren van uw organisatie begrijpen, kunnen we een Employee Value Proposition (EVP) opstellen die top IT-talent relevant en aantrekkelijk vindt

Waarom is dit zo belangrijk?

De gemiddelde IT-professional wordt meerdere keren per week benaderd door recruiters. Er is meer dan een functietitel en concurrerend tarief nodig om op te vallen. Met een sterke EVP en een effectieve functieomschrijving worden sneller de juiste kandidaten aangetrokken en zijn wij beter in staat kandidaten te screenen en te selecteren die technisch en cultureel een goede match zijn en die snel productieve teamleden kunnen worden.


Wervingsstrategie

Het gaat erom wie je kent. We benaderen top IT-professionals voor aanbevelingen om bewezen talent en passieve werkzoekenden te vinden. Dat als aanvulling op ons enorme netwerk, dat ons betere toegang geeft tot IT-talent dan andere organisaties.

Waarom is dit zo belangrijk?

U kunt niet alleen op vacaturesites vertrouwen. Een aantal van de meest getalenteerde IT-professionals zijn misschien bezig met de afronding van een opdracht, zijn niet actief op zoek of zijn niet duidelijk zichtbaar in het veld. Door een wervingsstrategie op basis van aanbevelingen en de inzet van ons uitgebreide netwerk van IT-professionals, zijn we in staat om snel en effectief het toptalent te vinden dat aan uw specifieke wensen voldoet. En onze nationale en internationale wervingscentra zijn er continu op gericht een toestroom op te bouwen van met name niche- of moeilijk te vinden vaardigheden.


Screening en Selectie

U wilt de juiste persoon, niet alleen het juiste cv. Een grondig screeningsproces filtert ongekwalificeerde kandidaten eruit. Wij nemen onze kandidaten een face-to-face interview af (voor culturele geschiktheid) en doen een technische evaluatie en ten minste twee referentiechecks voordat zij aan een klant worden voorgesteld.

Waarom is dit zo belangrijk?

U wilt geen tijd verliezen aan het interviewen van ongekwalificeerde kandidaten of, erger nog, het inhuren van de verkeerde persoon. We geven u een shortlist met volledig gescreende IT-professionals die aan uw eisen voldoen. Wij overleggen de screeningresultaten en u hebt de optie om zelf met de referenties te spreken, zodat u erop kunt vertrouwen dat u een weloverwogen beslissing tot inhuur maakt. Als u een keus hebt gemaakt, kunnen wij voor u het inhuurproces, de functievoorbereiding en de binnenkomst coördineren zodat de nieuwe medewerker zo snel mogelijk productief is.


Relatiemanagement

Relaties vragen om inspanning. Om stand te houden vereisen ze een open communicatie en consistente betrokkenheid. Wij stimuleren een langdurige relatie met de consultants en verbeteren hun prestaties door consistente communicatie met onze klanten en consultants na de plaatsing.

Waarom is dit zo belangrijk?

Het behouden van goed presterende IT-professionals is cruciaal voor het succes van uw IT-projecten. Elke 30 dagen faciliteren wij prestatiefeedback met onze consultants en wervingsmanagers, zodat wij proactief eventuele problemen kunnen aanpakken en u kunnen helpen bij het plannen van de komende personeelsbehoefte. Wij maken gebruik van een formeel retentieprogramma voor onze consultants om ze continu mogelijkheden te bieden en soepele projectovergangen mogelijk te maken.

Onze klanten
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.